Slide Llibres usats i descatalogats.
Especialistes en llibres d’art, fotografia i arquitectura, revistes, vinils...
Tafaneja i gaudeix

A l’Illa trobareu un espai on tafanejar i gaudir amb nosaltres dels llibres, els vinils, el grafisme. Donem una nova oportunitat a edicions descatalogades o de segona mà que no només mantenen la vigència sinó que amb el temps augmenten el seu valor en tots els sentits.

Busques un regal original?

Llibres usats, descatalogats, de col·lecció, dedicats, edicions originals, manuscrits, així com fotografies i altres documents icono-gràfics. En general, documentació sobre paper que per la seva importància, antiguitat o raresa tinguin valor documental o museístic. Discs fonogràfics (vinil) originals d’època ben sel·leccionats pels col·leccionistes més exigents.

+ Info

Orientació i desenvolupament de col·leccions

És un servei que oferim a qui vulgui anar formant una col·lecció particular de documents, vinils, llibres o revistes. Orientem bibliogràficament, localitzem exemplars rars i aconsellem en adquisicions que actualment o amb el temps siguin susceptibles de revaloritzar-se. Som proveïdors de biblioteques i museus de Catalunya com el MNAC o el Museu Picasso i d’altres. Amb més de 20 anys d’experiència coneixem quines són les edicions més interessants i valuoses, a nivell nacional i internacional. En general en un àmbit documental: llibres, revistes, cartells, fotografíes, vinils, ephemera…

+ Info

Letterpress i serigrafia

Targetes de visita (CDV) amb tipografia tradicional, cursos i tallers de cartelleria, llibres d’artista, serigrafia. L’illa del Tresor aviat disposarà també d’un taller de tipografia, serigrafia i cartellisme. Els tallers seran duts a terme per artesans professionals que actualment ja col·laboren en la producció del nostre merchandising: A contra Fibra, Cobra serigrafia i la il·lustradora Cinta Fosch.

+ Info

Enquadernació i restauració

Fem enquadernacions amb tela de llibres i revistes, amb teixell en pell i daurat, llibres en mitja pell i pell sencera, nervis i mosaic. Si tens un llibre especial o vols fer un regal, consulta les possibles tarifes.

+ Info

Lloguer de l’espai

Un lloc amb encant i un piano Steinway & Sons: «vols presentar un llibre, fer una xerrada al nostre local? informate’n!, per un preu mòdic acomodem l’espai de L’illa per a que puguis presentar el teu àlbum musical, la teva novel·la o el teu poemari. Tu tries el què, nosaltres el com. Tot això amb la possibilitat de que es faci amb música en directe, amb un piano Steinway & Sons, dels que toquen els millors pianistes…com a la pel·lícula Green Book! …Però gratis! ( Dintre del pack).

+ Info

Sant Antoni

Tenim parada al Mercat dominical de sant Antoni. Un altre espai on comprar i vendre llibres en un entorn de professionals i usuaris especialistes.

+ Info